Τώρα όλα τα κανάλια NovaCinemaHD και NovaSportsHD στην CABLENET

Δόθηκε στις 12 Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία, Διάσκεψη Τύπου στο κινηματογράφο  Κ-Cineplex στην Έγκωμη, κατά την οποία η Cablenet ανακοίνωσε την συνεργασία της με τη ΝOVA και παρουσίασε τη νέα της εκστρατεία, Cablenet Premium HD.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο μπουκέτο καναλιών Premium ΤV, που κάνει την Cablenet μια από τις πιο value for money, ποιοτικές και ψυχαγωγικές πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης, διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην Κύπρο κατατάσσοντας την ως τη μόνη επίγεια πλατφόρμα που θα μεταδίδει όλα τα κανάλια σε HD.

Στη διάσκεψη, η οποία είχε «άρωμα» και διάθεση κινηματογράφου, οι καλεσμένοι απόλαυσαν μαζί με pop-corn τα τηλεοπτικά τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής εκστρατείας  «Cablenet Premium HD»

Στη διάσκεψη μίλησαν εκ μέρους της Cablenet ο κος. Νικόλας Σιακόλας CEO της Cablenet και ο Κος. Περικλής Θεοδωρίδης CCO. Εκ μέρους της Forthnet o Kος. Γρηγόρης Κατσογιάννης, Corporate Communication Director και η Κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη Senior Program Manager Platform & Content Division Forthnet.   Η Κα.Έλενα Μενελάου Marketing Manager της Cablenet παρουσίασε όλα τα νέα πακέτα και μπουκέτα καναλιών της Cablenet.

To μπουκέτο Premium TV, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 22 Οκτωβρίου, θα συμπεριλαμβάνει όλα τα κανάλια NovacinemaHD και NovasportsHD. Αυτά τα επιπρόσθετα 9 κανάλια, θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους συνδρομητές του μπουκέτου τηλεόρασης Premium TV της Cablenet με αυτόματη έκπτωση 50%  στην τιμή του μπουκέτου από την 1η Νοεμβρίου 2016 για 24 μήνες.

 

Menu