3 νέα κανάλια στην πλατφόρμα της Cablenet!

Cablenet, στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής συνεχούς εμπλουτισμού των υπηρεσιών της, προσθέτει στην πλατφόρμα τηλεόρασής της, τρία καινούργια κανάλια, τα MAD Hits, MAD Greekζ και ΑΡΤ, όλα διαθέσιμα στο βασικό μπουκέτο καναλιών Start TV, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Τα δύο μουσικά κανάλια, MAD Hits και MAD Greekζ βρίσκονται στις θέσεις 703 και 704 αντίστοιχα, ενώ το κανάλι ψυχαγωγίας ΑΡΤ βρίσκεται στη θέση 411.

Το MAD Hits είναι ένα πρωτότυπο μουσικό κανάλι γενικού ρεπερτορίου που μεταδίδει τις μεγαλύτερες επιτυχίες -ελληνικές και ξένες- από όλα τα είδη μουσικής και περιλαμβάνει μουσικά βίντεο κλιπς (clips) και μουσικές εκπομπές. Το ρεπερτόριο αποτελείται από 60% ελληνική μουσική και 40% από ξένη μουσική.

To MADGreekζ είναι το πρώτο μουσικό κανάλι αποκλειστικά με ελληνική μουσική το οποίο βρίσκεται 9 χρόνια στον αέρα – από το Σεπτέμβριο του 2008 – και παρουσιάζει ένα πρωτότυπο 24ώρο πρόγραμμα με mixershows, chartsκαι συνεντεύξεις δημοφιλών καλλιτεχνών. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένα spin-off του μουσικού καναλιού MAD TV. Τα μουσικά αυτά κανάλια, MAD Hits και MADGreekζ είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της πλατφόρμας τηλεόρασης της Cablenet, για το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου.

Το Ελληνικό ψυχαγωγικό κανάλι ΑΡΤ με συνεχή παρουσία στο τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας τα τελευταία 25 χρόνια, θα μεταδίδεται αυτούσιο και στην Κύπρο ενώ είναι πλέον διαθέσιμο και μέσω της πλατφόρμας τηλεόρασης της Cablenet. Το πρόγραμμα του ΑΡΤ είναι πολυθεματικό και καλύπτει τους άξονες, ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμός, μουσική, κοινωνικά και οικονομικά θέματα.

Απώτερος σκοπός της Cablenet για το άμεσο μέλλον είναι να προσφέρει έναν ολοκληρωμένο μωβ κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας μέσα από ολοκληρωμένα value-for-money πακέτα με Τηλεόραση, θέαση κατά παραγγελία (CableViewon Demand), τις ψηλότερες ταχύτητες Διαδικτύου και αξιόπιστες υπηρεσίες Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας.

Μενού