Η εξέλιξη του τομέα των τηλεπικοινωνιών έχει ως αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των προσφερόμενων προϊόντων καθώς και την αύξηση των επενδύσεων και της απασχόλησης.

Η Cablenet, εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών με έδρα την Λευκωσία είναι σε θέση να προσφέρει ευκαιρίες καριέρας με προοπτικές ανέλιξης σε ένα τομέα συνεχώς αναπτυσσόμενο και γεμάτο προκλήσεις επενδύοντας έτσι σε ανθρώπινο δυναμικό.

Στην Cablenet επιλέγουμε αντικειμενικά και προσεκτικά τους καταλληλότερους συνεργάτες γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι άνθρωποι μας είναι η κινητήριος δύναμη που μας οδηγεί στην ανέλιξη και επιτυχία.

Εάν σε ενδιαφέρει μια θέση σε ένα σύγχρονο, δυναμικό περιβάλλον όπου η πρόκληση θα αποτελεί μέρος της καθημερινότητας σου τότε ίσως σου ανήκει μια θέση στην Cablenet. Εάν ενδιαφέρεστε να κρατήσουμε τα στοιχεία σας μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας μέσω e-mail στο careers@cablenetcy.net. Όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται σε εμάς, χαρακτηρίζονται ως εμπιστευτικές και αξιοποιούνται αποκλειστικά από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μενού