Βράβευση του Προέδρου του ΔΣ της Cablenet κ. Σιακόλα στα 7th KEBE Business Leader Awards

H Cablenet, ως υπερήφανος χορηγός, στήριξε και φέτος τα 7α KEBE Business Leader Awards τα οποία πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, σε μία λιτή αλλά με όλο νόημα τελετή βράβευσης, στο πλαίσιο των οποίων επιβραβεύτηκε η κυπριακή επιχειρηματική αριστεία.

Την τελετή βράβευσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά πέραν των 1600 ατόμων, μελών του ΚΕΒΕ και των τοπικών επιμελητηρίων, τα ΜΜΕ καθώς και μεγάλος αριθμός προσκεκλημένων.

Τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards αποτελούν θεσμό στην επιχειρηματική κοινότητα του νησιού, αφού αναγνωρίζουν την επιχειρηματική αριστεία και επιβραβεύουν Κύπριους επιχειρηματίες-ηγέτες, που έχουν ξεχωρίσει στο κυπριακό επιχειρείν, αναπτύσσοντας τη δική τους επιχείρηση δημιουργώντας μεταξύ άλλων, βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες στρατηγικές συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και σταθεροποίηση της οικονομίας στην Κύπρο. Παράλληλα διεξάγουν το επιχειρηματικό τους έργο με ακεραιότητα και ήθος, έχοντας κερδίσει το σεβασμό των εργαζομένων και ανταγωνιστών τους καθώς και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας.

Συνολικά απονεμήθηκαν εννέα βραβεία, στο πλαίσιο της έβδομης απονομής των KEBE Business Leader Awards.
Ιδιαίτερη στιγμή για την εταιρεία μας ήταν η βράβευση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Cablenet κ. Νικόλα Σιακόλα με το βραβείο Βusiness Leader στην κατηγορία ‘‘Υπηρεσίες’’ που έχει ξεχωρίσει με τη δράση του στο κυπριακό επιχειρείν.

Επίσης στο πλαίσιο των βραβεύσεων των νικητών ο CEO της Cablenet, κ. Γιάννος Μιχαηλίδης απένειμε το βραβείο Business Leader στην κατηγορία ‘‘Βιομηχανία-Μεταποίηση’’ στον κ. Αλέξη Χαραλαμπίδη, Executive Chairman of the Board of Directors, Charalambides Christis.

Μενού