ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Cablenet, ακολουθώντας τις τάσεις της νέας ψηφιακής εποχής, ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι από τις 18 Μαΐου 2020 θα τερματιστεί η εκπομπή αναλογικών καναλιών μέσω του δικτύου της.

Συνδρομητές της Cablenet που διαθέτουν υπηρεσίες τηλεόρασης της Cablenet δεν θα επηρεαστούν και δεν θα απαιτηθεί να προβούν σε οποιαδήποτε αλλαγή ή ενέργεια για όσα σημεία θέασης διαθέτουν αποκωδικοποιητή.

Οι υπόλοιποι συνδρομητές της Cablenet, καθώς και μέλη του κοινού που λαμβάνουν τα τηλεοπτικά κανάλια τους μέσω του δικτύου της Cablenet, μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα Κυπριακά κανάλια ανοικτής μετάδοσης μέσω του δικτύου της Cablenet εντελώς δωρεάν σε ψηφιακή μορφή, με τον κατάλληλο εξοπλισμό λήψης τηλεοπτικού σήματος τύπου καλωδιακής ψηφιακής μορφής (DVB-C) ή επίγειας ψηφιακής μορφής (DVB-T).

Από την 1η Μαρτίου 2020 η Cablenet θα μεταδίδει σχετική ανακοίνωση στα αναλογικά κανάλια που θα επηρεαστούν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη μορφή καναλιών που έχετε (αναλογικά ή ψηφιακά), καθώς και για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, παρακαλούμε όπως καλέσετε στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 130 ή όπως επισκεφθείτε ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Μενού