Ανακοίνωση – Μείωση καναλιών

Σε σχέση με τη μείωση των καναλιών της αναλογικής μετάδοσης της Cablenet επιθυμούμε να αναφέρουμε τα εξής.

Συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, από τον Ιούλιο 2015 προχωρήσαμε στην εισαγωγή νέων ψηφιακών τηλεοπτικών μπουκέτων, με περισσότερα κανάλια σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων πολλών καναλιών υψηλής ευκρίνειας. Έχουμε επίσης εισαγάγει νέες καινοτόμες υπηρεσίες, όπως Catch-up TV και Video On Demand, με τα νέα ψηφιακά μπουκέτα για όλους μας τους συνδρομητές.

H μείωση των καναλιών του αναλογικού μπουκέτου cableview ανακοινώθηκε δημόσια από την εταιρεία μας από τον Μάιο 2015, δηλαδή πριν 11 μήνες, και εφαρμόστηκε από τις 18 Απριλίου 2016. Η ειδοποίηση ήταν μέσω του ημερήσιου τύπου, της ιστοσελίδας της εταιρείας και σε όλα τα ενδιάμεσα μηνιαία δελτία ενημέρωσης που αποστέλλουμε στους συνδρομητές μας μαζί με τον λογαριασμό τους.

Στην αναλογική υπηρεσία έχουν παραμείνει 15 κανάλια, που συμπεριλαμβάνουν τα ελεύθερα Κυπριακά κανάλια και επιλεγμένα ελληνόγλωσσα κανάλια από την Κύπρο και Ελλάδα. Σημειώνουμε ότι ενδεχομένως να απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοράσεων των συνδρομητών μας για τη λήψη όλων των διαθέσιμων αναλογικών καναλιών. Η νέα αναλογική υπηρεσία μας επιτρέπει πλέον να μην προβαίνουμε σε αποσύνδεση των υποστατικών από το δίκτυο της Cablenet σε περίπτωση τερματισμού των άλλων υπηρεσιών που παρέχουμε, έτσι ώστε οι συνδρομητές μας εξακολουθούν να έχουν πάντα πρόσβαση στα αναλογικά κανάλια ανεξάρτητα από το εάν έχουν άλλη συνδρομή σε υπηρεσίες της Cablenet ή όχι.

Σε όλους τους συνδρομητές μας που είχαν το αναλογικό μπουκέτο cableview τον Μάιο 2015 έχει δοθεί δωρεάν το νέο ψηφιακό μπουκέτο Start TV, το οποίο συμπεριλαμβάνει όλα τα κανάλια που συμπεριλαμβάνονταν στο μπουκέτο cableview, αλλά και επιπρόσθετα 11 κανάλια, εκ’ των οποίων τα 5 είναι κανάλια υψηλής ευκρίνειας. Συμπεριλαμβάνονται επίσης δωρεάν οι υπηρεσίες Catch-up TV και Video On Demand όταν υπάρχει σύνδεση διαδικτύου.

Για τη λήψη του ψηφιακού μπουκέτου Start TV απαιτείται αποκωδικοποιητής Cablenet ή κατάλληλη τηλεόραση με καλωδιακό ψηφιακό δέκτη (DVB-C) και κάρτα CI+ της Cablenet. Η θέαση των ψηφιακών μπουκέτων είναι δυνατή σε μέχρι 3 σημεία χωρίς επιπρόσθετη μηνιαία χρέωση, απαιτείται όμως αποκωδικοποιητής ή κάρτα CI+ για κάθε σημείο. Οι υπηρεσίες Catch-up TV και Video On Demand είναι διαθέσιμες μόνο με τη χρήση αποκωδικοποιητή. Για τον αποκωδικοποιητή Cablenet απαιτείται η καταβολή ποσού €50 εφάπαξ ή είναι δυνατή η ενοικίαση του με ποσό €2 τον μήνα για το πρώτο σημείο μόνο.

Υπενθυμίζουμε τους συνδρομητές μας ότι όσοι το επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν συνδρομή και από τα ιδιαίτερα ελκυστικά πακέτα της Cablenet που προσφέρουν μόνο διαδίκτυο και να προσθέσουν εάν επιθυμούν τηλεφωνία σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Από την 1 Ιουνίου 2016 θα διαθέτουμε ως μέρος των υπηρεσιών μας πακέτο μόνο διαδικτύου σε ταχύτητα 12 Mbps στην φανταστική τιμή των €26.90 τον μήνα μόνο, χωρίς κόστος εγκατάστασης, ως είναι η πάγια πρακτική της Cablenet.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι πάντοτε ήμασταν και είμαστε εδώ σαν Cablenet για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή τιμή για το σύνολο των συνδρομητών μας. Σύντομα θα παρουσιάσουμε ακόμη περισσότερα νέα προϊόντα με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες διαδικτύου που επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση της Cablenet στον τομέα της επικοινωνίας και ψυχαγωγίας στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Cablenet στο 130 ή να επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα Cablenet.

Μενού