Ανακοίνωση για τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Cablenet της Λεμεσού

Η Cablenet στο πλαίσιο της διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, της ασφάλειας του προσωπικού αλλά και των Συνδρομητών της, με πλήρη υπευθυνότητα, λόγω υποψίας εντοπισμού κρούσματος Covid-19, ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή εργασιών και των δύο Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών της στη Λεμεσό.

Η εταιρεία μας ενεργοποίησε άμεσα το εταιρικό πρωτόκολλο υγείας και πέραν της αναστολής εργασιών έχουμε ήδη προχωρήσει στη διαδικασία απομάκρυνσης και αυτοπεριορισμού των εργαζομένων μέχρι την ανακοίνωση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων. Επίσης, η εταιρεία μας θα προβεί άμεσα σε προληπτική απολύμανση των καταστημάτων, καθώς και στη διενέργεια εργαστηριακών διαγνώσεων για το σύνολο του προσωπικού μας στη Λεμεσό.

Το θέμα της ασφάλειας της υγείας του προσωπικού της εταιρείας μας, αλλά και των Συνδρομητών μας είναι εξαιρετικής σημασίας για εμάς και διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να τηρούμε και να εφαρμόζουμε όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφάλειας, βάσει των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών.

Κατά τη διάρκεια της προσωρινής αναστολής των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών μας, η εξυπηρέτηση για νέες συνδρομές και πληρωμές μπορεί να γίνεται διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας μας www.backup-cable.com ή μέσω των συνεργατών μας στη Λεμεσό.

Απολογούμαστε εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία.

Μενού