Τώρα η μεταφορά της υπηρεσίας σου είναι στο χέρι σου!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα, επίλεξε με λίγα μόνο κλικ τη μεταφορά της υπηρεσίας σου και απόλαυσε την και στο νέο σου σπίτι!


Για την προσθήκη της Υπηρεσίας Ultra WiFi powered by Plume HomePass® απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιλογή μίας εκ των Υπηρεσιών Internet.


Για την προσθήκη του Football EU+ ή του Football For All απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιλογή μίας εκ των Υπηρεσιών Τηλεόρασης.

Για την προσθήκη του Dusk TV ή του Deluxe TV απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιλογή μίας εκ των Υπηρεσιών Τηλεόρασης.
Σημειώσεις:
  1. Εάν η υφιστάμενη υπηρεσία που επιθυμείς να μεταφέρεις δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη, θα πρέπει να επιλέξεις μία από τις εμπορικά διαθέσιμες υπηρεσίες.
  2. Σε περίπτωση που δεν επιστραφεί ο υφιστάμενος εξοπλισμός, είτε σε Τεχνικό κατά την εγκατάσταση της νέας υπηρεσίας, είτε σε κάποιο κατάστημα Cablenet, είναι πιθανό να υπάρξει χρέωση.
  3. Κατά την παραλαβή του νέου εξοπλισμού θα πρέπει να υπογράφεται το Έντυπο Παραλαβής Εξοπλισμού.
  4. Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας, ένας λειτουργός της Cablenet θα επικοινωνήσει μαζί σου, εντός 3 εργάσιμων ημερών.
  5. Η εγκατάσταση της νέας υπηρεσίας θα γίνει εντός 30 εργάσιμων ημερών.
  6. Σε περίπτωση μη κάλυψης της νέας σου διεύθυνσης ένας λειτουργός της Cablenet θα επικοινωνήσει μαζί σου. Εάν η νέα διεύθυνση δεν καλύπτεται από την Cablenet, η υφιστάμενη συνδρομή θα τερματιστεί και θα πρέπει να αποπληρωθούν οποιεσδήποτε οικονομικές εκκρεμότητες.

Ένας Λειτουργός Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σου, ώστε να επιβεβαιώσει τις παραπάνω αλλαγές που επιθυμείς. Οι αλλαγές θα γίνουν εντός 3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που απαιτείται αποκωδικοποιητής ή κάρτα SIM, ένας Λειτουργός Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σου για περισσότερες λεπτομέρειες.


Μείνε σε επαφή μαζί μας!

Με τη συμπλήρωση της πιο κάτω φόρμας δηλώνεις τις επιλογές σου για επικοινωνία, για σκοπούς Μάρκετινγκ, ώστε να μπορείς να ενημερώνεσαι άμεσα και με ασφάλεια, για τις υπηρεσίες, τις προσφορές μας και όλα τα νέα της Cablenet. Μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από μία επιλογές, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις κάτι σημαντικό.

Η Cablenet θα σε ενημερώνει για πληροφορίες που αφορούν στη συνδρομή σου, την τιμολόγησή σου και για τυχόν διακοπή των υπηρεσιών σου, ανεξαρτήτως των πιο πάνω επιλογών σου. Μπορείς να αποσύρεις τη συγκατάθεση σου, ανά πάσα στιγμή, αυτοπροσώπως σε οποιοδήποτε κατάστημα μας ή τηλεφωνικώς μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 130.

Συμπλήρωση από Cablenet
Μενού